Oblíbené odpolední jazykové kurzy otevíráme v týdnu od 19.9.2022

Vyberte si kurz němčiny nebo angličtiny podle svého. Nabídka je široká.

Již teď se můžete přihlásit na svůj oblíbený kurz angličtiny nebo němčiny. V týdnu od 19.9.2022 totiž spouštíme jak kurzy angličtiny, tak kurzy němčiny. Nabídku jsme přizpůsobili tak, aby si svůj kurz mohl najít student s jakoukoliv úrovní znalostí. Všechny jazykové kurzy, které Agentura GERMA pořádá, jsou díky zkušeným lektorům zaměřené na to, aby studenti uměli jazyk prakticky využít v reálných situacích. Naši lektoři Vás, případně i s pomocí koučinku, dokážou posunout od nekončícího kruhu memorování slovíček a gramatiky k využití jazyka k praktickému účelu. Pokud se chcete v cizině dorozumět, ale brání vám v tom vaše „věčné začátečnictví“, určitě neváhejte a využijte naši nabídku.

Díky zkušenostem z minulých roků dokážeme v případě potřeby plynule přejít do online prostředí. S tímto případným přechodem na lekce angličtiny a němčiny v kyberprostoru jsme připraveni Vám pomoci tak, že vlastně ani nepoznáte, že se jazyk učíte distančně. Někteří studenti (v současnosti se tak odehrává středeční kurz angličtiny pro mírně pokročilé studenty) si již online výuku tak oblíbili, že se jim naopak nechtělo vracet se do naší útulné učebny ve Vaníčkově ulici.

Seznam jednotlivých kurzů najdete v sekci Jazyková škola na našich stránkách.

Pak už stačí napsat nám na kurzy@germa.cz a my vám na vybraný kurz zašleme přihlášku. Pokud by Vám nevyhovovala současná nabídka jazykových kurzů, stejně nám napište nebo zavolejte, vytvoříme kurz či individuální lekce přímo pro Vás.

Budeme se na Vás těšit, protože jazyky nás baví!

germa@germa.cz +420 604 273 307